Everyday Baby har ökat sin omsättning med 500 %

Upplagt av Everyday Baby den

Det svenska företaget Everyday Baby från Lund, som utvecklar babyprodukter för medvetna föräldrar, har ökat sin omsättning med 500%.

Att vara föräldraskap till småbarn är underbart, men kan också vara stressande och full av oro. Därför har vi tagit fram ett antal smarta och hälsosamma produkter som underlättar vardagen för föräldrar med små barn.


Everyday Babys första produkt var ett universellt temperaturband som ändrar färg när babyersättningen är för varm. Företaget har nu utvecklat glasflaskor med samma funktion, men även halmkoppar, halmflaskor och en hel rad foderserier som de nu säljer i 25 länder.

– Vår resa har varit oerhört lärorik och spännande, men det bästa återstår. Vi är stolta över att vi idag har säkra och hälsosamma produkter som hjälper våra barn, säger Fredrik Persson, marknadschef och medgrundare av Everyday Baby.

Everyday Baby erbjuder smarta och hälsosamma lösningar i vardagen för småbarnsfamiljer. Företaget grundades 2013 av de tre svenska fäderna Andreas, Edon och Fredrik.

← Äldre inlägg Nyare inlägg →